ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝΑΛΙΟΝ

Διακοπές στη Σάμο στα νεόχτιστα διαμερίσματα “Ενάλιον” πάνω στην προκυμαία σημαίνουν άνεση του χώρου, θέα στη θάλασσα και άμεση πρόσβαση στη παράλια.

Τα διαμερίσματα "ΕΝΑΛΙΟΝ" απέχουν από τη θάλασσα μόλις λίγα μέτρα. Έχουν θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και από την άλλη μεριά προς το ψηλότερο βουνό της Σάμου, τον Κέρκη.
Διαθέτουν μπαλκόνι, κουζίνα με όλα τα απαραίτητα και κλιματισμό. Ο χώρος είναι ενιαίος, άνετος και πολύ όμορφα τακτοποιημένος. Μπορούν να φιλοξενήσουν 2-3 άτομα και οι εγκαταστάσεις μας υπόσχονται αξέχαστες και υπέροχες διακοπές.
Στο εστιατόριο μας "Ακρογιάλι" θα βρείτε φρέσκα θαλασσινά που φθάνουν καθημερινώς απευθείας από τα ψαροκάικα. Κάθε πρωί φρέσκο ψωμί έρχεται από τον παραδοσιακό φούρνο του χωριού.

Τα περισσότερα λαχανικά καλλιεργούνται στο χωραφάκι μας και όλα μαγειρεύονται με παραδοσιακές Σαμιώτικες συνταγές και συνοδεύονται από τα άριστα κρασιά της Ένωσης οινοπαραγωγών Σάμου και από ντόπιο ουζάκι, με ελληνική μουσική και διασκέδαση δίπλα στο κυμοθάλασσο."This is a painting of the Taverna Akrogiali, or Mimi's, in the centre of the the little town of Balos." Patsy Earnshaw

Μπάλος Κουμεικων, Σάμος 83102 - Τηλ. +30 2273036444, 2273037194, κιν.+30 6946068393 - georgaros@sam.forthnet.gr  
Web site : Enalion Studios & Apartments